Laaang dag..

Nå har det gått i ett i hele dag, og nå er jeg endelig på vei til å legge med. Fra klokka halv åtte til fire på ettermiddagen satt jeg i påmeldingen på Degernes skytterlags 15-meterstevne. Fra fem og til halv åtte hadde jeg litt skytetrening med fire engasjerte og trivelige jenter. Jeg hadde med meg Scatten og kunne derfor se hva som kunne være "problemet" til de forskjellige skytterne. Holdeområdet var faktisk veldig bra på alle sammen - innenfor tieren. Men alle viste seg å ha avtrekksproblemer - altså, litt lurvete avtrekk. Overgangen fra skytesimulator til vanlig skyting var også merkbar. På Scatten hadde alle en ro og fokus som var beundringsverdig - men i det de var tilbake til kal .22 skudda var de også tilbake i "gamle vaner".. Derfor gav jeg de i oppgave å puste tre ganger, så inn til trykkpunkt - "tøft" avtrekk - etterholding. Og da kom samlingene. Nå gjelder det "bare" for de å terpe på dette, samtidig som det blir spennende å se videre når de nå skal begynne med åpen/valgfri trening.

Jeg avsluttet kvelden med en times egentrening. Tror jeg var litt sliten i kroppen, for den ville ikke stå rolig! Lenge siden sist jeg har skutt så lurvete på stående. Men allikevel - helt på slutten - fant jeg ut at jeg må være mer nøye med vektfordelingen over føttene fra topp til tå.. La være å bøye ryggen så mye bakover, men heller ha skuldrene over hoftene og føttene. Etter jeg gjorde det ble det 50 på stående og 50 på kne ;o)

Tar med meg det til morgendagen. Kjenner jeg er spent, men må bare jobbe på - for ingenting kommer gratis. Men det får gå som det går - det gjør det uansett!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar