18. november 2010 - Stevne i Aas

Etter litt feilkjøring og dårlig beregning av tid fra min side kom vi fram til Årjungen rostadion. Jeg skulle egentlig skyte klokka 21, men heldigvis var det plass i laget etter kl 21.30..

Denne gangen var det Hans Jørgen som var med meg, og det synes jeg var veldig trivelig! Jeg var litt spent før jeg skulle skyte, men mindre enn vanlig. Jeg hadde bestemt meg for å tenkte positivt uansett.

Tok - as usual - 3 prøveskudd på stående, før jeg avsluttet på kne. Var ikke 110% innskutt - lå litt høyt, så jeg tok ett halvt knepp ned. Gjennomføringen av første kneserien føltes god, men anvisningen var ikke hyggelig! Samling til venstre med hele fire niere - å, nei nå blir det under 240 igjen, tenkte jeg.. og så jeg som skulle være positiv. Jeeesøs for en dårlig start. Skjønner ikke helt hvorfor jeg plutselig lå så mye til venstre heller - kanskje det var nullstillingen som ikke stemte helt. Uansett bestemte jeg meg for å ikke skru noe, siden jeg hadde ligget i "midten" på prøveskudda. Jeg slet en del med at jeg ble bombadert med tommhylser fra sidemannen på venstre - han var virkelig ekstrem - både på stående og kne. Selv er jeg veldig bevisst på hvor jeg "sender" tommhylsene mine, og tar hensyn til personen ved siden av. Noen sier at man skal "tåle slikt", og ja til en viss grad, men det er lov å vise litt skyteetikette på standplass når vi står så tett som vi gjør. Det er tross alt ikke så vanskelig å få til - bare å ta sluttstykket litt roligere tilbake.. Anyways (en liten digresjon der) - jeg jobbet bra på stående. Hadde faste arbeidsoppgaver: pusting x 3, avspent, avslappet avtrekk og god timing. Jeg var ikke så "redd for blinken". Kjente en utdrager på siste skuddet. Og jaggu hadde jeg rett - 49 poeng med en nier på siste. Veldig fornøyd, og jeg øynet håp igjen!

På kne var jeg veldig nøye med nullpunktet, og jeg "turte" derfor ikke å skru til høyre i tilfelle jeg skulle være tilbake i midten. Jeg lå tross alt i midten på ståendeserien. Avtrekkene kunne sikkert vært litt "raskere" gjennomført, men jeg følte jeg hadde kontroll. Anvisningen viste en tett og fin samling, men fortsatt litt til venstre..hmm - og det ble en 9.9 pga det..

Så var det siste ståendeserien. Hadde nok en gang fokus på de samme arbeidsoppgavene - samtidig som jeg passet på å ikke skyte rett etter sidemannen, så jeg slapp å bli påvirka av tomhylsene som fløy min vei. Kjente at jeg dro ut skudd nr 4 - ellers føltes det greit. På kne var jeg nok en gang supernøye med nullpunktet og avtrekk, i tillegg til at jeg dristet meg til å skru et halvt knepp til høyre..

Anvisningen var spennende.. det kom en nier på det fjerde ståendeskuddet som jeg kjente.. men jeg holdt ellers hele veien inn! Veldig gøy - 99 på 10-skudden og tilsammen 243 poeng. Snakk om å hente seg inn etter en dårlig start!

Det var så godt å endelig få til to gode ståendeserier! Jeg hadde også veldig flotte samlinger på kne. Dette går veien tror jeg. Litt opp og ned må man regne med, men i dag følte jeg at mye er i ferd med å falle på plass. Jeg fikk svar på en del ting jeg har lurt på siden sist helg hvor alt knøt seg på stående og seriene flytta seg på kne.



Så i kveld var det rett og slett veldig gøy - hurra!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar