8. november 2010 - Trening hos Oslo Østre

I dag tok jeg kvelden opp til Oslo Østre for å få en treningsøkt. Tidligere på dagen fikk jeg melding ang om jeg kan stille opp på lagskyting imorra i Akershusserien igjen - og selvfølgelig svarte jeg JA til det. Alltid utfordrende og morro med 45 skudd stående ;o)

Derfor hadde jeg på forhånd bestemt meg for at kveldens 15-meterøkt ikke skulle bli så seint. Tja, oppladningen til treningen kunne vært meget bedre.. Havnet på den værste "melkeruta" med 31 bussen! Tok over en time å komme meg fra Fornebu til Årvoll.. Det er i hvert fall siste gangen jeg tar den bussen - heretter er det KUN expressbussen som gjelder..

Uansett ble ikke mer enn 60 skudd ikveld, men fikk til gjengjeld pratet med hyggelige folk og jobbet med avtrekk, avspenning og balansen ;o) Første delen av økten var definitivt den beste - jobbet bra og hadde på det meste 12 tiere på rad. Etter en pause forsvant nok litt av fokuset mitt, men allikevel kan jeg si at jeg lærte en del - måtte virkelig stå på for å få til bra skudd. Testet ut mantraet "rund blink", og det skjerpet meg en del. I morgen tror jeg det blir to viktige ord for at jeg skal holde fokuset på 45 skudd stående - kombinert med avspenning og det å være tøff på avtrekket!


167 på 17 skudd - hadde faktisk 12 tiere på rad. Måtte en 9.1 til for at jeg skulle ta hintet og ta en pause.. ;o)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar