Neste stopp: Landsskytterstevne Elverum 2010!

Ja, da er det 10 år siden jeg ble norgesmester i felt og lagskyting på 100m i Elverum! Tiden flyr helt sinnsykt fort må jeg si. Imellomtiden har det vært fokus på utdanning, venner og kjæreste. Det ble rett og slett ikke tid til så mye skyting. Derimot det siste året har jeg trent som aldri før, og det meste er gjort om - jeg begynte på nytt igjen. Det går fremdeles litt opp og ned, men på tross av dette har jeg allerede satt to nye perser utendørs - jeg er på rett vei! For å bli en god klasseskytter krever det absolutt engasjement og ikke minst tålmodighet - og det har jeg. Så kanskje en dag - får jeg på nytt oppleve noe lignende som det jeg gjorde på LS i 2000 - det er i hvert fall en inspirasjon å ta med seg videre!


Jeg lå på skive en i finalen etter å ha vært best på den innledende skytingen med 30/27. Spenningen er veldig tydelig hos meg - digger disse bildene for når jeg ser på de så får jeg litt av den samme spente følelsen i kroppen igjen og pulsen stiger... husker spesielt at hjertet banket så fort at det "hoppet over" flere slag - helt vilt! (foto: John Byman)


Jeg kommer uansett aldri til å glemme anvisningen på feltfinalen, og følelsene som bare sprengte seg ut idet førsteplassen var et faktum.Yessss - 12/12 på finalen og nr 1! Da kom tårene hos både meg og mamma, vi hadde ønsket det så inderlig begge to! Dette var absolutt siste mulighet som 100-meterskytter, og endelig klaffet ALT! (foto: John Byman)


Resultatlisten etter feltfinalen i Juniorklassen, 2000.


1. plass samlagsskytingen - 1. plass Junior felt. (foto: John Byman og arenafoto)


Resultatlisten etter samlagsskytingen klasse R/J, 2000.


Hehe, kunne ikke dy meg og måtte legge ved et bilde av meg fra mitt første Landsskytterstevne i Oppdal i 1993 som deltaker. Jeg skjøt i klasse rekrutt med enkeltskudds mauser kal.22, uten noe særlig fancy skytterutstyr, og det ble 238 poeng - not bad! Til neste år er det 20 år siden jeg begynte å skyte - jeg er jo nesten en veteran!

Vi sees på LS - lykke til alle sammen! ;o)


1 kommentar:

  1. Ja det var tider det Maren.

    10 år siden vi tok gullet og pokalen i samlagsskytinga :)

    SvarSlett