Tirsdag 9. juni 2009 - Hurra!

Etter kaoset søndag 7. juni, visste jeg ikke hva jeg skulle gjøre videre - gi opp? Pappa foreslo å skyte børsa i benk, men jeg var skeptisk til dette for jeg ville jo ikke skylde på børsa oppi alt dette her. Det var nok bare jeg som ikke hadde gjort en god nok jobb på skytebanen - jeg var jo tross alt i en opplæringsfase!

Men pappa, snill som han er, tok allikevel turen ut på Blytjernbanen og spente fast børsa til den hjemmesnekra, men veldig avanserte benken og skjøt i vei. Dommen var klar: børsa "samlet" til nieren - noe som egentli ikke kan kalles en samling engang. Samtidig som den også kastet skudd! Dette forklarte en hel del!! Det at jeg plutselig fikk 10, 8, 10, 8, 10 på liggende var jo en av grunnene til at jeg ikke har skjønt noen ting - jeg følte jeg hadde gjort bra avtrekk osv, men allikevel fikk jeg kun dårlige tilbakemeldinger under anvisning.

Heldigvis var det ikke min feil at resultatet ble så dårlig på "kaossøndagen", men den følelsen av usikkerhet og håpløshet hang igjen lenge. Neste post på programmet var uansett å legge den opplevelsen bak meg, tenke fremover og ikke minst - BESTILLE NYTT LØP!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar