Ungdomstiden - gode minner!


Norgesmester i feltskyting med 42/12 i klasse junior på Landsskytterstevnet i Elverum, 2000. Målet var endelig nådd og det ble en tårevåt og minnerik dag! Fra før av hadde jeg 5, 4, 3 og 2 plass på LS.. så endelig var det min tur!


Øverst på resultatlisten på LS!


Et bilde jeg liker veldig godt! Dette ble tatt like før siste anvisning - tiden stod helt stille, og hjertet banket så tungt og fort at jeg trodde det skulle komme ut av brystkassa! Jeg var veldig bekymret for at jeg kanskje var litt skjev i serien - siden alle andre som ble anvist hadde antydning til det.. og siden jeg lå på skive 1 i finalen, så måtte jeg vente helt til slutt med å få anvist..! I tillegg, så "spøkte" anviseren med å holde spaken rett opp en stund (noe som betyr 5 treff av 6..), før han "endelig" vifta veldig raskt frem og tilbake (betyr 6 treff og fullt hus..) og det samme gjorde han på innertreffene, og da brøt jubelen virkelig løs! Mamma gråt, pappa gråt og jeg gråt! Dette hadde vi alle håpet på så innmari lenge, og endelig hadde det skjedd - jeg var norgesmester!


Norgesmestere i lagskyting R/J i Elverum, 2000.
Jeg, June Ruud, Eva Marie Jansen og Emil Slåen.



Meg med lagpokalen, gullmedalje og blomster. Landsskytterstevnet i Elverum i 2000 blir et minne for livet - det er jo ikke vært år man blir dobbelt norgesmester.


Dette bildet var i mange år å finne i "Norsk Skyttertidende" i reklamen fra Raufoss/Nammo. I utganspunktet ble bildet tatt på finalen for "A-pressens landsskyting".


Det hele begynte med min bror, Ole-Håkon Heier. Dette bildet ble tatt på Landsskytterstevnet i Bodø 1991, hvor han kom på 3. plass i Juniorklassen, felt. Hadde det ikke vært for han så hadde jeg nok aldri begynt med skyting..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar