Fredag 29. januar - hjemmetrening med Scatt´en


Her sitter jeg godt!!


Begynte ganske bra på knestående. Slappet av i skuldre/armer, men etterhvert gikk det dårligere og dårligere.. Er ikke helt sikker på hva som skjer, men har en anelse om at det kan være synet. Jeg synes det er vanskelig å holde synsfokus i lengre tid, og jeg blir fort sliten i øynene - så jeg har trua på at et par skytebriller kunne vært tingen..og mer trening selvsagt! Må få bort sånne mygger som denne 8´eren her.. Det er sånn man ikke vil at avleveringen skal være. Relativt godt holdeområde, men så gjør jeg en liten feil idet jeg trekker av..


Den samme avtrekksfeilen skjedde blant annet her! Holdeområdet er i midten, men gjennomføring er ikke perfekt, derfor skjer dette...


På stående går det mye bedre. Starter litt lurvete, måtte bare finne go´stillinga. Men n år jeg fant den, så satt den! Må bare passe på at høyrebeinet ikke står for "skjevt" i forhold til det andre, for da får jeg en "knekk" i kneet som kan skape problemer i stressede situasjoner. Føttene må stå mer parallellt..
Ellers er disse gode stikkord å ha: Slappe av godt i begge skuldre/armer, tyngen mot hofta, vannrette skuldre! Så gåre så bra! ;o)

1 kommentar:

  1. Hoi! Her har det gått unna gitt! Så bra da, grattis med ny og fiiiiin skyteblogg! :D
    Klem

    SvarSlett